top of page
Tunnisteita ei vielä ole.

AIHEET:

UUSIMMAT KIRJOITUKSET:

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Islalle ALO1 Hämeenlinnasta


Nome-B koe Hämeenlinnassa ja tuomarina Anu Mikkola. Aamusta oli kova luotto siihen, että nyt voisi olla meidän päivä. Kun näin kokeen tehtävät, vahvistui luottamus entisestään.

Koe alkoi markkeerauksella koivuiseen metsään. Isla ampaisi matkaan ja paineli alkuun vähän variksesta yli. Hetken juostuaan sai kuitenkin vainun ja variksen ylös. Palautus aavistuksen levoton vaikka käteen tulikin. Seuraavaksi siirryttiin maaohjaukseen. Laukauksen jälkeen lähetin Islan eteen. Se eteni vähän epävarmasti mutta jatkoi käskystä hyvin linjaa. Hieman ajautui riistan kohdalla sivuun, pysäytin, ja kuunteli hyvin. Siitä sivusuunnalla suoraan riistalle. Saimme mukavat kehut suorituksesta.

Seuraavaksi siirryttiin rantaan ja vähän ennen hakualuetta tuli laukaus. Haku oli korkeassa kaislikossa ja rantaviivassa. Ensin otettiin kaksi riistaa ylös. Välissä siirryttiin hieman rantaviivassa ja tuli veneestä markkeeraus harvaan kaislikkotöppäreeseen. Sen Isla teki todella hyvin. Lopuksi jatkettiin vielä hakua. Isla lähti jopa vettä pitkin kaislikon reunaa ja toi viimeisenä kaukana vedessä olleen lokin. Ote oli hieman pinnallinen, ja ehdin säikähtää, pysyikö lintu retuutuksessa ehjänä. Pysyi onneksi ja pääsimme jäljelle!

Jälki vedettiin lokilla ja Isla aiheutti jälleen kevyitä sydämentykytyksiä. Se lähti vauhdilla jäljelle, mutta kaartoi alkuun väärään suuntaan ja palasi väärältä puolelta takaisin. Nappasi kuitenkin itsenäisesti uudestaan jäljestä kiinni ja lopulta onnistui päätymään lokille asti. Voi mikä riemu kun sain linnun käteen! Vihdoin kaivattu ykköstulos oli meidän!

bottom of page